Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Ketjumaailma tuo useiden valmistajien parhaat ketjutuotteet samaan hankintakanavaanLEHDISTÖTIEDOTE 3.2.2015

 

 

Pohjoismaiden johtava kuljetinketjujen valmistaja Lapua-ketjut Oy tuo markkinoille täysin uudenlaisen ketjujen myyntikanavan, Ketjumaailma – Chain Worldin. Ketjumaailma tarjoaa yhden luukun palveluperiaatteella asiakkaille eri valmistajien ketjutuotteita, jotka on valikoitu Lapua-ketjujen oman ketjunvalmistusosaamisen pohjalta.

 

– Ketjumaailman ketjut täyttävät käyttäjien hyvinkin erilaiset tarpeet ja sopivat vaativimpiinkin olosuhteisiin. Pitkän kokemuksemme pohjalta tiedämme, millaiset ketjut a soveltuvat parhaiten mihinkin käyttökohteeseen. Tämä säästää asiakkaalta aikaa ja rahaa, Lapua-ketjut Oy:n toimitusjohtaja Juha Mikkola sanoo.

 

Ketjumaailman valikoimassa ovat tällä hetkellä rullaketjut ja ketjunkiristimet, ketjupyörät, takolenkkiketjut sekä kuljetinketjut. Ketjumaailma on alusta alkaen kansainvälinen toimija. Tuotteiden valmistajat ovat maailman kärkinimiä, kuten Köbo, Hitachi, SnapIdle ja John King Chains.

 

Ketjumaailma on luonteva seuraava askel viime vuonna aloitettuun ketjutuotteiden maahantuontiin sekä myyntiyhteistyöhön Hitachin ja Onninen Oy:n kanssa. – Ensimmäisten ulkomaankauppojen myötä myös vienti on saatu hyvään alkuun. Maahantuonnin eriyttäminen oman toiminimen alle tuo kaivattua selkeyttä oman valmistuksemme ja maahantuonnin välille, Juha Mikkola täsmentää.

 

Oikeat ketjut oikeaan paikkaan

 

Ketjut ovat merkittävä komponentti voimansiirrossa sekä erilaisten materiaalien ja kappaleiden käsittelyssä. Ketjut ovat luonteeltaan kulutusosa, mikä tarkoittaa, että niitä joudutaan aika-ajoin vaihtamaan. Olosuhteet ja kuormitukset vaihtelevat, mikä asettaa toisistaan poikkeavia vaatimuksia eri ketjuille. Ketjumaailman perustana onkin Lapua-ketjuille kuljetinketjuvalmistuksen kautta kertynyt tieto ja osaaminen.

 

– Valmistuksen osaaminen auttaa ratkaisevasti Ketjumaailman tuotteiden valinnassa, mutta myös asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten ymmärtämisessä. Nämä ovat meidän ehdottomia vahvuuksiamme, Lapua-ketjut Oy:n varatoimitusjohtaja ja markkinointipäällikkö Tuomas Luoma toteaa.

 

Teollisuuslaitoksissa on käytössä useita erilaisia ketjutuotteita. – Jatkossa kaikki ketjutuotteet voi tilata helposti ja mutkattomasti samasta kanavasta. Varsinaista verkkokauppaa meillä ei vielä ole, mutta sinne suuntaan teollisuuden varaosakauppa on vahvasti menossa, Luoma sanoo. Ketjumaailman valikoima täydentyy koko ajan. Jo nyt suuri osa tuotteista on saatavilla nopeasti suoraan varastosta.

 

Lisätietoja:

 

Lapua-ketjut Oy

 

Juha Mikkola
toimitusjohtaja
puh. 040 554 0512
juha.mikkola@lapua-ketjut.fi

Tuomas Luoma
varatoimitusjohtaja & markkinointipäällikkö
puh. 044 325 3897
tuomas.luoma@lapua-ketjut.fi

 

 

Ketjumaailma – Chain World

 

Ketjumaailma on Lapua-ketjut Oy:n omistama ja ylläpitämä ketjutuotteiden jakelija, jolta saa eri valmistajien tuotevalikoimista huolella valittuja ketjutuotteita suoraan varastosta. Ketjumaailma myy oikeat tuotteet oikeisiin kohteisiin. www.ketjumaailma.fi

 

› Lataa lehdistötiedote


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200