Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

Lapua-ketjut Oy ja ANDRITZ ovat sopineet suuren kaupan, joka kattaa yli 5 kilometriä raskasta kuljetinketjuaLapua-ketjut Oy ja ANDRITZ ovat sopineet suuren kaupan, joka kattaa yli 5 kilometriä raskasta kuljetinketjua. ANDRITZ on maailman johtava koneiden ja järjestelmien toimittaja sellu- ja paperiteollisuuksille, sekä muille merkittäville teollisuudenaloille. ANDRITZin pääkonttori sijaitsee Grazissa, Itävallassa. Tämä kyseinen projekti on ketjutoimituksen osalta hyvin samankaltainen kun 2016 vuoden Metsä Groupin Äänekosken projekti. Äänekosken projektiin valmistunut uusi ketjuversio on käytössä nyt myös tulevassa toimituksessa, kertoo Lapua-ketjujen myynti- ja markkinointipäällikkö Topi Pienimäki.

 

ANDRITZ rakentaa Venäläiselle Ilim Pulpin sellutehtaalle kokonaan uuden puunkäsittelylaitoksen Bratskin kaupunkiin Siperiassa. Puunkäsittely on sellunvalmistuksen alkupäässä, jossa tukit kuoritaan ja haketetaan. Laitokseen toimitettavat ketjut kuljettavat tukkeja kuorimarumpuun ja siitä edelleen haketukseen. Nyt toteutettava projekti sisältää ANDRITZin toimittamana kolme kuorintalinjaa, haketuslinjan sekä monipuoliset hakkeiden käsittely- ja varastointijärjestelmät.

 

Lapua-ketjujen tuotekehitys- ja laatupäällikkö Tomi Ulvila kertoo käyttökohteen olevan erittäin vaativa ketjulle, johtuen erittäin raskaasta kuormituksesta ja kuluttavasta ympäristöstä. Lapua-ketjut on tehnyt ANDRITZin kanssa yhteistyötä jo yli 20 vuotta. Kuljettimissa käytettävä ketju on juuri tähän käyttökohteeseen suunniteltu ja pitkän yhteisen kehitystyön tulos.


Takaisin uutisiin

Valitse kestävin

KYSYTTÄVÄÄ KETJUISTA?

Soita +358 (0)6 435 1200